Första arbets passet avklarat!

Det gick smidigt fram under hela kvällen ^^ Har lärt mig massa nya saker och allt ska kommas ihåg :P Vissa saker har jag inte greppat ännu så som kassan och alla priser men det kommer så småningom också fastna :)
Har iaf varit väldigt roligt :) Men är inte riktigt van med att arbeta från 16-22, så nu känner jag mig rätt slut och det har varit väldigt varmt inne i lokalen. Men jag överlevde iaf dagen och inga tallrikar for i golvet som jag trott från början :P
Nu väntar jag iaf på bussen hem och som tur så har jag nån hemifrån som hämtar mig vid bussen så jag slipper gå i regnrusket ^^ Och så fort jag kommer hem lär jag väl stupa i säng :P

Snart!

Usch förstår inte att jag blir nervös för sånt här :P Har iaf varit och köpt present till lill kusinen som fyller tonåring snart. Och nu sitter jag och väntar och hämtar andan lite :P Ska gå iväg alldeles strax. Hoppas allt går bra nu bara! :)

Var är sommaren?

Ja som det ser ut nu så öser regnet ner och det har det gjort näst intill konstant sedan igår :P Inget sommar väder här inte!
Men som jag skrev om tidigare så skulle jag gå och höra om jag fick jobba något i sommar i onsdags. Och vet ni vad? Jag ska börja redan ikväll ^^ Blir ett sent pass, kl 16-22 men det ska bli riktigt kul ^^ Är en aningens nervös men det kommer säkert att gå bra :) Sen får vi se hur mitt schema kommer att se ut. Ska få börja jobba tilsammans med en annan tjej vilket känns skönt :) Nu ska jag bara se till så att jag kommer ihåg alla saker! :P
Sitter och fördriver tiden lite just nu iaf, har en hund under bordet som är lite putt för att han inte får vara ute men eftersom regnet öser ner får han vänta en stund :P Förhoppningsvis så stannar det upp lite senare så jag slipper gå ut med honom i världens ös regn. Ska försöka hitta på någon lunch snart också! Får kicka i frysen och se vad som finns.
Skriver förmodligen lite imorgon om hur första dagen på nya jobbet gått för ikväll lär jag vara rätt trött :P

Studenten avklarad och där med arbetslös!

En dag fylld av lycka gick fort fram, jag hade träningsvärk i kinderna och mungiporna min röst var ostadig med oj såg glad jag var :P  Hade aldrig tid att fundera över vad som hände egentligen. Men nu är gymnasietiden över och det är dags att ta klivet ut i de riktiga livet. Första dagarna som arbetslös har gått förbi, och nu vet jag inte riktigt vad jag vill göra. Efter ett litet sammanbrott igår i trötthetens stund så känns de bättre nu :P Jag är ju efter allt bara 18 och har tid på mig att bestämma vad jag vill göra. I juli kommer första beskedet om jag kommer in eller inte på universitetet så det visar sig. Kommer jag inte in får jag väl komma på något annat och söka in året efter de.
Ska in till cafét idag iaf och höra om jag får jobba något i sommar så nu får vi se, annars blir de väl att försöka kolla på andra håll.
Tur att jag har min söta pojke som kan dra ner mig på jorden igen när det blir lite mycket i huvudet för det var han som var tvungen att banka in i mitt huvud igår att jag inte behöver stressa så :P
Nu ska jag in i duschen och fixa mig frö att åka iaf :)