Studenten avklarad och där med arbetslös!

En dag fylld av lycka gick fort fram, jag hade träningsvärk i kinderna och mungiporna min röst var ostadig med oj såg glad jag var :P  Hade aldrig tid att fundera över vad som hände egentligen. Men nu är gymnasietiden över och det är dags att ta klivet ut i de riktiga livet. Första dagarna som arbetslös har gått förbi, och nu vet jag inte riktigt vad jag vill göra. Efter ett litet sammanbrott igår i trötthetens stund så känns de bättre nu :P Jag är ju efter allt bara 18 och har tid på mig att bestämma vad jag vill göra. I juli kommer första beskedet om jag kommer in eller inte på universitetet så det visar sig. Kommer jag inte in får jag väl komma på något annat och söka in året efter de.
Ska in till cafét idag iaf och höra om jag får jobba något i sommar så nu får vi se, annars blir de väl att försöka kolla på andra håll.
Tur att jag har min söta pojke som kan dra ner mig på jorden igen när det blir lite mycket i huvudet för det var han som var tvungen att banka in i mitt huvud igår att jag inte behöver stressa så :P
Nu ska jag in i duschen och fixa mig frö att åka iaf :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback