Lördagens förmiddag!

Dagen började mindre lyckat :P Först när jag vaknade och tittade ut så såg jag regndroppar på fönstret! Jag tänkte bara att de får inte vara sant!!! Men jag sprang ner och öppnade dörren och jo minnsan visst regnade det ute.. Typiskt!
Men efter att jag ätiti frukot´st och packat så hade det klarnat upp lite så jag tänkte att regnar det får vi hitta på något annat.

Och kl 10.05 gick jag iväg till bussen, efter att ha stått där i 20 min och väntat började det klarna upp i mitt huvud och jag kom på att jag kollat på fel dag i tidtabellen..
Ringde hem och det var upptaget för mamma satt och pratade med mormor i telefon. Så jag började gå mot bussen i björklinge. Samtidigt som jag gick så kände jag att mina skor skavde något extremt mycket!! Hade aldrig använt dom tidigare och det var ett par skor jag fått. Men på vägen så testade jag ringa hem igen och pappa svarade. Frågade honom när nästa buss i björklinge gick och den skulle vara 10.25 vid kyrkan, och det var precis vad klockan var då och jag hade en bit kvar :P Så snälla pappa kastade sig in i bilen och körde iväg, plockade upp mig längs vägen och släppte av mig på den näst sista hållplatsen i björklinge och 2 min senare dök bussen upp :P Så morgonen började väl inte så jätte bra, men det bästa var väl att det bara duggade liute smått vid den tiden.

När jag kom in till stan så mötte jag iaf upp linda på en gång och vi gick upp till pappas kontor där jag tog av mig skorna och drog av mig strumporna och insåg att skorna hade orsakat 3 fina sår på mina små söta fötter. Aj aj säger jag bara! :P Men som tur hade jag lagt ner mina ballerina skor som jag efter 2 sommrar kan gå i utan att få skavsår, så med plåster och ballerina så var mina fötter glada igen ^^

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback